Soovitatav, 2022

Toimetaja Valik

Kaugtöölaua volituste salvestamise vältimine Windowsis

Windowsi kaugtöölauaühendus võimaldab teil sisse logida mis tahes kaugarvutisse ja pääseda juurde kõikidele programmidele, failidele ja võrguressurssidele nii, nagu oleksite tegelikult kaugarvuti ees.

Oleme eelnevalt kirjutanud, kuidas kaugtöölaua õigesti konfigureerida Windows 7/8/10 arvutil ja kuidas seadistada marsruuter, nii et saate kaugvõrgu oma võrku väljaspool asuvasse arvutisse kaugjuhtida.

Windowsis salvestab Remote Desktop Connection vaikimisi teie kaugtöölaua volikirjad. See võib olla turvalisuse oht, eriti kui jagate arvutit, mida te kaugarvutisse sisse logimiseks kasutate. See postitus selgitab, kuidas keelata seade, mis võimaldab Windowsil oma volitusi salvestada.

Keela kaugtöölaua volituste salvestamine

Kaugtöölauaühenduse avamiseks avage menüü Start, valige kõik programmid, avage kaust Tarvikud ja klõpsake kaugtöölaua ühendust . Või klõpsake lihtsalt nuppu Start ja tippige kaugtöölauale.

Dialoogiboksi Remote Desktop Connection vahekaardil General ( Üldine ) on märkeruut nimega Lubage mul salvestada volitusi . Selle märkeruudu sisselülitamisel saate Windowsi teavitada, kui saadate oma volikirjad järgmises dialoogiboksis, et salvestada sisestatud andmed.

Kaugtöölauaühenduse sulgemiseks ilma kaugarvutiga ühendamata klõpsake dialoogiakna ülemises paremas nurgas nuppu X.

Et eemaldada Windowsi võime salvestada oma volitusi kaugarvutisse sisse logides, klõpsake nuppu Start ja sisestage kasti " Otsinguprogrammid ja failid " " gpedit.msc " (ilma jutumärkideta). Kui Windows leiab faili gpedit.msc, vajutage kas Enter või klõpsake saadud lingil. Pange tähele, et see suvand ei ole Windowsi Starter- või Home-väljaannetes saadaval.

Kuvatakse dialoogiaken Local Group Policy Editor . Liikuge vasakul paanil olevale puule järgmisele elemendile:

 Kasutaja seadistamine | Administratiivsed mallid Windowsi komponendid Kaugtöölaua teenused 

Valige Remote Desktop Services alt kaugtöölauaühenduse klient . Parempoolses seadete loendis tehke topeltklõps suvandil Ära luba paroole salvestada .

Kuvataval dialoogiboksil valige lubatud nupp.

Klõpsake nuppu OK, et sulgeda dialoogiboks, mis ei võimalda paroolide salvestamist .

Dialoogiboksi Kohalik rühmapoliitika redaktor sulgemiseks valige menüüst Fail käsk Välju .

Dialoogiboksis Kaugtöölaua ühendus lubab märkeruut Lubage mulle salvestada . Kui ühendate ja teil palutakse teie volitusi anda, ei saa te Windowsile oma sisestatud volitusi mäletada. Naudi!

Top