Soovitatav, 2020

Toimetaja Valik

Kuidas viia tagasi sünkroonimine ainult laadimise ajal Google'i fotodel

Google Photos on ilmselt minu kõige kasutatavam Google'i rakendus Gmaili järel. Tegelikult on see üks minu lemmikutest Google'i pakutavate rakenduste hulgast. Google Photos on mu elu suhteliselt lihtsamaks teinud. Kõik minu Android-seadmes pildistatud fotod sünkroonitakse automaatselt kõikides minu seadmetes. Rakendus on piisavalt tark, et kõik minu fotod automaatselt kategoriseerida ja parim osa on see, et see muudab fotode jagamise lihtsamaks. Võin isegi jagada kogu albumeid oma perega või sõpradega ja nad saavad pilte kvaliteetselt näha. Teistes rakendustes (WhatsApp) ei ole märgatavat kompressiooni. Samuti ei pea ma kasutama mitmeid rakendusi, kogu minu organisatsioon, varundamine ja jagamine toimub ainult ühe rakendusega. Lisage, et mul on hea meel, et saan 15 GB tasuta mälu. Siiski on Google viimaste värskenduste puhul eemaldanud ühe oma rakenduse Photos rakenduse, st võime sünkroonida ainult laadimise ajal.

Ma saan aru, et see ei ole une kaotamise funktsioon, aga ma armastasin seda tõesti, sest ma ei pidanud muretsema nutitelefoni laadi kaotamise pärast, kui rakenduse Fotod rakendused pildid taustal üles laadivad. Kui olete keegi, kes ka seda funktsiooni puudutab, on see artikkel selle tagastamise küsimus.

Märkus: olen seda funktsiooni testinud Nexus 5X (Android Nougat) ja Google Pixel (Android Oreo) ja see funktsioon näib töötavat mõlemat.

Laadimise ajal tooge ainult tagasi

Nagu eespool mainitud, vajate selle meetodi töötamiseks juurdunud seadet. Seda seetõttu, et me muudame faili, mis asub „ /data directory ”, mis on ligipääsmatute seadmetega ligipääsmatuks.

1. Esiteks vajate failifaili, mis võimaldab teil kasutada nutitelefoni juurkataloogi. Mulle meeldib "Solid Explorer" (tasuta prooviversioon / rakenduses ostmine) ja olen kasutanud sama ka selles juhendis. Selle rakenduse saate alla laadida Play Store'ist, klõpsates antud lingil.

2. /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs rakendus ja navigeerige järgmisesse kataloogi, “ /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs ”. Selleks puudutage esmalt hamburgeri menüüd ja seejärel puudutage "Root" .

3. Puudutage siin otsingunuppu ja otsige “fotosid” . Nüüd puudutage “ com.google.android.apps.photo ” ja seejärel puudutage “ shared_prefs ”.

4. Avage tekstiredaktoris fail „ photos.backup.backup_prefs.xml ”.

5. Nüüd otsige teksti, mis ütleb “ name='backup_prefs_only_when_charging"value='false'/> “ja muutke väärtust“ false ”-st“ true ” name='backup_prefs_only_when_charging"value='false'/> ja seejärel klõpsake Save.

6. Sulgege rakenduse Solid Explorer rakendus ja minge menüükäsuga Seadistused-> Rakendused- > Fotod ja puudutage „Force Stop“ ja taaskäivitage rakenduse Google Photos.

7. Nüüd näete, et valik „Sünkroonimine ainult laadimise ajal” on tagasi tulnud ja vaikimisi lubatud. Lihtsalt kinnitage, käivitage Google'i fotod ja minge menüüsse Seadistused-> Varunda & sünkroonimine ja leidke allapoole, et leida valik „Ainult laadimise ajal” .

Luba ainult sünkroonimine Google'i fotode laadimisel

Nagu ma juba alguses mainisin, ei ole see tegumi tegemine, vaid lihtsalt midagi, mis on mugav, kui see on olemas. Isegi ilma selleta on Google'i fotod minu arvates ikka parim fotode varundamise ja jagamise rakendus. Kas tunnete end sama? Ma tahaksin teada, et te võtate selle teema vastu. Vabastage oma mõtted allpool olevasse kommentaaride sektsiooni ja andke meile teada oma lemmikfotode haldamine ja kasutatav varundustööriist.

See õpetus postitati esmakordselt XDA arendajatele. Me proovisime seda ja see toimib ilma probleemideta.

Top