Soovitatav, 2021

Toimetaja Valik

Automaatse sünkroonimise väljalülitamine iTunes'is

Kui kasutate iTunes'i meedia haldamiseks kõigis oma iOS-seadmetes, olete ilmselt ärritunud, kuna tarkvara alustab meedia sünkroonimist kohe pärast seadme ühendamist arvutiga. Noh, me kõik oleme seal olnud ja selle lõpuleviimiseks kulub palju aega, eriti kui teil on palju sisu. Enamik meist eelistab sünkroonimisprotsessi oma äranägemise järgi, mitte lasta iTunesil seda automaatselt meie jaoks teha. Sellegipoolest on iTunes'is võimalik see automaatse sünkroonimise funktsioon keelata. Kui see on tehtud, peate lihtsalt sünkroonimisnupule klõpsama, et sisu teie tahtmist käsitsi üle kanda. Noh, kui soovid selle funktsiooni keelata, vaatame, kuidas iTunes'i automaatse sünkroonimise välja lülitada:

Automaatse sünkroonimise väljalülitamine iTunes'is

Märkus : mul on õnnestunud keelata automaatne sünkroniseerimine iTunes'i viimases stabiilses versioonis (12.6.2), et takistada minu iPhone 7 Plus sisu automaatselt edastamist ja vastuvõtmist. Isegi kui te kasutate iTunes'i Mac'is, on protseduur mõlema operatsioonisüsteemi puhul üsna sama.

Kõigepealt ühendage oma iOS-seade arvutiga, millel on uusim iTunes'i versioon, ja järgige lihtsalt järgmisi samme, et keelata automaatse sünkroonimise funktsioon:

  • Kui olete oma iOS-seadme ühendanud, märkate seadme ikooni iTunes'i ülemise menüü all. Klõpsake lihtsalt seadme ikoonil ja liikuge järgmisele menüüle.

  • Siin parempoolses paanis asuvate suvandite jaotise all tühjendage märkeruut „Automaatne sünkroonimine, kui see iPhone (või iPod või iPad) on ühendatud” . Nüüd klõpsake seadete salvestamiseks paremas nurgas asuval „Valmis” . Kui soovite iTunes'i käsitsi sünkroonida, saate seda teha lihtsalt klõpsates selle kõrval asuvat nuppu Sünkroonimine.

  • Automaatse sünkroonimise funktsiooni väljalülitamiseks suunduge nüüd üleval olevasse menüüsse Redigeerimine -> Eelistused . Samuti saate kasutada otsetee klahvi „Ctrl +”, et pääseda iTunes'i eelistustele.

  • Nüüd avaneb ekraanile väike aken, kus kuvatakse kõik kohandatavad iTunes'i eelistused. Avage jaotis Devices (Seadmed) ja märkige märkeruut „Enda iPodide, iPhonide ja iPadide sünkroonimise automaatselt” kõrval . Kui olete selle lõpetanud, klõpsake lihtsalt oma eelistuste salvestamiseks OK.

Noh, see on päris palju, mida sa pead tegema, et peatada iTunes'i meedia automaatselt sünkroonimine kõigis teie iOS-seadmetes.

Keela iTunes'i automaatne sünkroonimine lihtsusega

Kui sa oled nagu mina, kes alati ärritas, kui iTunes alustas sünkroonimisprotsessi kohe, kui seade oli muul põhjusel arvutiga ühendatud, oleme rõõmsad, et me saame aidata teil sellisest olukorrast välja tulla. Muidugi, mõned teist naudivad seda funktsiooni, mis hoiab kõike värskendatud, kui ühendate oma seadmega, kuid isiklikult tahaksin seda teha omal tahtel. Kas te olete edukalt suutnud iTunes'i automaatse sünkroonimise keelata? Andke meile teada allpool toodud kommentaaride osas.

Top