Soovitatav, 2020

Toimetaja Valik

Kuidas eemaldada Google Lens Activity (juhend)

Google Lens on kahe viimase Pixeli nutitelefoni üks parimaid uusi funktsioone ning kuigi see on siiani olnud ainuõiguslik Pixel rivistuse jaoks, saate selle funktsiooni mitteametlikult lubada ka mitte-Pixel seadmetes. See võib olla väga väike vahend tagasipööratud pildiotsingute jaoks, aga kui teil on Google'i konto seadetes sisse lülitatud veebi- ja rakendustegevus, siis kõik otsingud logitakse ja salvestatakse otsingumootori poolt oma serveris teie nime all. Kui see mõte muudab teid ebamugavaks, saate siin oma Google Lens'i tegevuse oma Google'i kontolt kustutada:

Kuidas Google Lens Searchi ajalugu kustutada

  • Kõigepealt logige sisse oma Google'i kontole arvutis ja minge selle lingi juurde, et kontrollida oma Google Lens'i tegevust .

  • Nüüd klõpsa menüünupul (kolm punkti) kaardil, mida soovite kustutada, ja puudutage 'Kustuta' . See on nii! Olete kustutanud Google'i objektiivide otsingu kirje, mida te oma ajajoonel ei soovi.

  • Kuigi ülalkirjeldatud meetod kustutab üksikud otsingud, oleks kogu otsinguajaloo kustutamine nii töömahukas kui ka aeganõudev. Selleks peate klikkima ekraani vasakus ülanurgas asuvale valikule „Üksuse vaade” .

  • Kui olete seal, klõpsake alloleval pildil näidatud nupul „Kustuta tegevus” .

  • Järgmisel ekraanil valige kuupäevad ja toode (antud juhul Google Lens), mille otsinguajalugu soovite kustutada, ja klõpsake nupul „Kustuta” .

  • Klõpsake mitmel kinnitusel hüpikaknal, mille saate selles staadiumis, ja kui olete selle läbi teinud, saate teate, et teie Google Lens'i tegevus on valitud ajavahemiku jooksul kustutatud .

See on nii! Google Lens-i tegevuse kustutamine on tõesti lihtne. Kui soovite kustutada kogu oma Google'i ajaloo, saate seda teha ka siis, kui valite viimases etapis rippmenüüdest sobivad valikud.

Privaatsuse säilitamiseks kustutage Google Lens Activity Logs

Google Lens on teie nutitelefoni jaoks suurepärane omadus, kuid kui te ei ole rahul Google'i kogu tagurpidi pildiotsingu ajaloo salvestamisega, võite selle alati kustutada, järgides ülaltoodud lihtsaid samme. Saate kustutada ka kõik oma Google'i häälotsingud, järgides seda üksikasjalikku juhendit, kuid pidage meeles, et otsinguajaloo kustutamine ei kustuta tegelikult Google'i serverite otsinguid; ainult isiklikult tuvastatavad metaandmed kustutatakse, seeläbi kaotades teie konto nende otsingutega.

Top