Soovitatav, 2021

Toimetaja Valik

Kuidas keelata Snap Mapi funktsiooni

Instagram on üks kõige uuenduslikumaid ettevõtteid. See värskendab pidevalt oma rakendust, sealhulgas uusi funktsioone, mida me pole kunagi varem näinud. Tundub, et iga kahe nädala tagant toob uus toode sisse uue funktsiooni. Vaid paar päeva tagasi, kehtestas Instagram veel ühe funktsiooni Snap Map. Funktsiooni põhiidee on, et näete oma sõpru interaktiivsel kaardil ja vastupidi. Lisaks näete populaarseid sündmusi, nagu spordiüritusi, uudiseid ja rohkem juhtumeid kogu maailmas.

Pildi sõnade kohaselt on see funktsioon sisse viidud nii, et inimesed ei saa mitte ainult näha, mida nende sõbrad teevad, vaid ka soovi korral nendega liituda. Aga paljud inimesed on nüüd hämmastunud, mis võivad hõlmata isegi sind. Asjaolu, et igaüks saab sind näha, kus sa oled, muudab rakenduse stalkeri paradiisiks. Hästi, mitte täielikult, on Snap Mapi funktsioon valikuline ja saate selle keelata. Niisiis, kui te olete natuke mures selle pärast, et jälgite, siis on siin, kuidas keelata Snap Mapi funktsioon iPhone'is ja iOS-is:

Keela klõpsukaart toote seadete kaudu

1. Avage Snap Mapi sätted

Snap Mapi seadete menüü avamine on väga lihtne. Rakenduse käivitamisel pigistage kaamera pildinäidikusse snap-kaardi režiimi sisenemiseks . Kui olete seal, saate kaardile suumida, et näha, mis on maailmas trendid. Seadete avamiseks puudutage ülal paremal asuvat seadistuste ikooni, nagu on näidatud pildil.

2. Valige, kes teie asukohta näeb

Lehekülje Snap Map seadete lehel saate seada oma eelistused, kes teid kaardil näevad. Vaikimisi valitakse valik „Minu sõbrad”, mis tähendab, et kõik teie sõbrannad saavad teid Snapi kaardil näha. Siin saate soovi korral valida ka, millised sõbrad saavad teie asukohta juurde pääseda. Selleks puudutage lihtsalt „Vali sõpru” ja valige sõbrad, kellega soovite oma asukohta jagada.

Kui te ei soovi kellelegi ligi pääseda oma asukohale, lubage „Ghost Mode“ . Nüüd ei saa keegi teie asukohta juurde pääseda ja Snapi kaardil näha.

Ekraani asukoha luba keelamine

Ülaltoodud sammud tagavad, et ükski teie sõpradest või keegi teine ​​ei saa teie asukohta juurde pääseda. See aga ei takista teie asukohateabe juurde pääsemist. Kui teie privaatsus on teie suurim mure, peate telefoni sisemistest seadetest tagasiside saamiseks antud asukoha õigused keelama. Kuid ärge unustage, et pärast seda ei saa te kasutada ühtegi kauba geofiltrit.

Selleks toimige Androidis lihtsalt menüükäsuga Seadistused-> Asukoht-> Pildi-> Rakenduste õigused ja keelake juurdepääsu asukohale.

iPhone'i kasutajad peaksid lihtsalt minema lehele Seadistused ja kerige alla, kuni nad leiavad, et nad leiavad. Puudutage seda ja valige seejärel Location-> Never . See on nii, see on nii lihtne.

Peatage ennast kaarti näitamisel

„Uus-Meremaa” uus funktsioon on lahe, kuid see on lahutanud mõned privaatsuse probleemid. Et mõelda, et teised inimesed saavad teid reaalajas jälgida, on natuke häiriv. Õnneks on nüüdseks lisatud ka sätted, mis aitavad teil oma asukoha eelistusi hallata. Niisiis, kas sulle meeldib see uus tootefunktsioon ja plaanite seda kasutada, või keelate selle kohe pärast seda. Anna meile teada allpool olevas kommentaaride osas.

Top